Oikeustiedettä opiskeleva Sanni Perälä työskentelee Asianajotoimisto Fortiksessa osa-aikaisena assistenttina. Periksiantamaton ja sitkeä avustaja tykkää ongelmien ratkaisusta ja oikeudenmukaisuudesta.

Asianajotoimisto Fortis on minulle mieluista työpaikka, koska pääsen oikeustieteen opiskelijana kiinni lakitoimiston arkeen. Työskentelin aikaisemmin Oikeusrekisterikeskuksessa ensin korkeakouluharjoittelijana ja myöhemmin palveluasiantuntijana.

Tiesin jo lukiossa, että haluan asianajajaksi. Minua kiinnostaa ongelmanratkaisu, ja sitähän tämä työ on. Lisäksi olen vastuuntuntoinen ja tykkään tehdä tarkkaa työtä.

Fortiksessa tehtäviini kuuluvat esimerkiksi taustatyö ja -tutkimus sekä erilaisiin aineistoihin perehtyminen.

olen periksiantamaton mutta sovitteleva

Minua kiehtoo asianajajan työssä se, että voin auttaa asiakasta. Olen valmis antamaan kaikkeni, jotta päämiehen oikeus toteutuu hänen parhaimman edun mukaisesti. Minua voi kuvailla rauhalliseksi ja luotettavaksi, koska en vähästä hätkähdä. Tarvittaessa olen periksiantamaton mutta sovitteleva – ennen kaikkea kyllä sovitteleva.

Vapaa-ajalla tykkään mökkeillä, retkeillä ja matkustella. Kotona odottaa yorkshirenterrierin ja villakoiran sekoitus nimeltä Raisu. Se on nimensä mukaisesti villi, vikkelä ja huomionkipeä lenkkikaveri.

Koulutus

Oikeustieteen ylioppilas, 2023

Ylioppilas, 2015

Työkokemus

Asianajotoimisto Fortis Oy

Oikeusrekisterikeskus

PP Kuljetuslinja Oy 

tutustu palveluihin