Me olemme Fortis

ROHKEA RIITELIJÄ, SINNIKÄS SOVITTELIJA

Asianajotoimiston nimi Fortis on latinaa ja tarkoittaa urheaa, rohkeaa ja reipasta. Se tiivistää toimintaperiaatteemme: meillä työskentelevät urheat juristit, rohkeat asianajajat ja reippaat lakimiehet.

Asianajotoimisto Fortis sijaitsee Hämeenlinnassa, mutta toimii koko Suomessa. 

Lue lisää: Mikä on asianajotoimisto?

fortiksen asianajajat

miina vuorela

Asianajaja, varatuomari, Fortiksen perustaja

Ongelmanratkaisu on Se Juttu. Pidän pulmatilanteiden ratkomisesta ja erilaisten yhtälöiden selvittämisestä.

Olen rohkea riitelijä, mutta useimmiten sovinto tuottaa järkevimmän tuloksen. Silloin kun sovittelu ei suju, edetään määrätietoisesti tuomioistuinkäsittelyyn.

SIMO-PEKKA PITKÄNEN

Lakimies, LKV, julkinen kaupanvahvistaja

Minun vahvuuksiani ovat tarkkuus ja perusteellisuus. Lakimiehenä tutkin kaiken pedantisti, koska monet asiat voivat vaikuttaa lopputulokseen. Ennakointi on olennaista, etenkin verosuunnittelussa. 

Olen järkevästi sovitteleva lakimies. Kun ihmisten kanssa puhuu järkeä, saa yleensä asiat sovittua niin, ettei tule turhia kuluja riitelystä. Jos sopu ei synny, jatketaan päätyyn asti. Periksi ei anneta koskaan.

sanni perälä

Oikeustieteen ylioppilas, assistentti

Tiesin jo lukiossa, että haluan asianajajaksi. Minua kiinnostaa ongelmanratkaisu, ja sitähän tämä työ on. Lisäksi olen vastuuntuntoinen ja tykkään tehdä tarkkaa työtä.

Minua kiehtoo asianajajan työssä se, että voin auttaa asiakasta. Olen valmis antamaan kaikkeni, jotta päämiehen oikeus toteutuu hänen parhaimman edun mukaisesti.

Asianajotoimisto Fortis Oy on kustannustehokas lakipalvelujen ammattilainen. Veloitus perustuu joko käytettyyn aikaan tai asiakohtaiseen hintaan.

Aikaperusteisen veloituksen tuntihinta on alkaen 240 € + alv/tunti (297,60 €/tunti sisältää alv:n) toimeksiannosta riippuen. Minimilaskutus on 15 minuuttia.

Tuntiveloitettavia toimeksiantoja ovat tyypillisesti erilaiset neuvottelutilanteet sekä oikeudenkäynnit, joiden kokonaiskesto ja laajuus vaihtelevat toimeksiannon mukaan.

Asiakohtaisen veloitus on tyypillistä tavanomaisissa toimeksiannoissa kuten erilaisten asiakirjojen laadinnassa.

Toimeksiantoon liittyvät suorat kulut, kuten asiakirjojen lunastukset ja matkakulut veloitamme sellaisenaan.

Mikäli olosuhteet merkittävästi muuttuvat, pidätämme oikeuden päivittää toimeksiannon hintaa.

Kuluttajille ensimmäinen puhelinneuvottelu tai sähköpostikirjeenvaihto on aina maksuton. Maksuttomassa konsultaatiossa on mahdollista kartoittaa oikeudellisen avun tarve ja arvioida toimeksiannosta koituvia kustannuksia.

Oikeusturvavakuutus ja oikeusavun hakeminen

Useisiin kotivakuutuksiin ja yritysvakuutuksiin sisältyy oikeusturvavakuutus, joka kattaa oikeudellisesta avusta aiheutuvia kustannuksia joko omavastuuosuudella tai ilman.

Yksityishenkilön voivat olla alhaisten tulojen perusteella oikeutettuja oikeusapuun. Asianajotoimisto Fortis huolehtii puolestasi oikeusturvavahinkoilmoituksen ja oikeusapuhakemuksen tekemisestä.

Lue lisää: Kuka maksaa asianajokulut?