Palvelut yrityksille

Asianajotoimisto Fortis palvelee, konsultoi ja ratkaisee

Asianajotoimisto Fortis on keskittynyt yritysten kokonaisvaltaiseen ongelmanratkaisuun. Oli kyseessä sitten yritysten riskienhallinta, yhtiöoikeudellinen ongelma, sopimukset, työoikeus tai vaikka riita-asia, Fortis on asiantunteva asianajotoimisto auttamaan, konsultoimaan ja kehittämään. Meiltä saat aidon ammattitaidon ja taitavan toteutuksen.

Saiko yrityksesi väärän korvauspäätöksen? Tiedätkö, mitä yrityksesi vakuutus korvaa? Soveltaako vakuutusyhtiö korvausehtoja väärin?

Vakuutukset ja niihin liittyvät kysymykset tai riidat ratkaisee Asianajotoimisto Fortis. Saat myös hyvät neuvot ennakointiin.

Lue lisää

Tarvitsetko apua yrityksen perustamiseen? Entä osakassopimukseen? Tai yhtiöstä irtautumiseen?

Yhtiöoikeus ja niihin liittyvät kysymykset ratkaisee Asianajotoimisto Fortis. Saat meiltä hyvät neuvot esimerkiksi osakassopimuksen laatimiseen, osakekauppaan tai liiketoimintakauppaan sekä yhtiöiden vastuukysymyksiin ja muihin yritysjärjestelyihin.

Lue lisää

Tarvitaanko asunto-osakeyhtiössänne yhtiöjärjestyksen päivittämistä? Tuliko riitaa urakkasopimuksesta? Miten toteutetaan huoneiston haltuunotto?

Asunto-osakeyhtiöihin ja yhtiökokouksiin liittyvät kysymykset tai riidat ratkeavat asunto-osakeyhtiölain asiantuntijan, asianajaja, varatuomari Miina Vuorelan kanssa. Hän on Asianajotoimisto Fortis Oy:n perustaja ja omistaja.

Lue lisää

Onko yrityksesi työsopimukset tehty oikein? Missä tilanteissa työntekijän voi irtisanoa? Miten lomauttaminen tapahtuu?

Työoikeus ja siihen liittyvät kysymykset tai riidat ratkeavat työoikeuden asiantuntijan, asianajaja, varatuomari Miina Vuorelan kanssa.

Lue lisää

Miten toimitaan, kun yritykselle tapahtuu vahinko? Kuka korvaa rikkoutuneen tuotteen?

Tai onko yrityksen kumppani rikkonut sopimusta? Toimiiko alihankkija oikein?

Vahingot ja niihin liittyvät kysymykset tai riidat ratkeavat vahingonkorvaus- ja sopimusoikeuden asiantuntijan, asianajaja, varatuomari Miina Vuorelan kanssa.

”Työskentelin pitkään Vakuutusyhtiö Fenniassa kuljetusoikeusjuristina, kaikkien vakuutuslajien korvauslakimiehenä sekä yhtiölakeihin ja it-sopimuksiin erikoistuneena asianajajana. Vahingonkorvauslain tunnen paremmin kuin omat taskuni”, asianajaja Miina Vuorela kertoo.

Lue lisää

Mitä olet tosiasiassa sopimassa ja millä ehdoin? Mitä tulee ottaa huomioon ennen kuin allekirjoitat? Miten tulkitaan vakiosopimusehtoja?

Sopimukset ja niihin liittyvät kysymykset tai riidat ratkaisee sopimusoikeuden asiantuntija, Asianajotoimisto Fortis.

”Oikein laaditut sopimukset säästävät aikaa, rahaa ja vaivaa. Olen myös sopimusten selkeyttäjä ja suomentaja. Kerron, mitä sopimukset, lait ja asetukset käytännössä tarkoittavat”, asianajaja, asianajaja, varatuomari Miina Vuorela sanoo.

Lue lisää

Miten varmistat, että kuljetussopimukset ja riskienhallinta ovat ajan tasalla? Ovatko PSYM-ehdot on liitetty oikealla tavalla?

Kuljetus- ja huolinta-alan yritysten kannattaa kartoittaa tämän alan liiketoiminnan riskit, jotta yritykset osaavat varautua oikein vastuiden jakautumiseen.

”Jos ei ole tarkkana esimerkiksi sopimus- tai alihankintaketjuissa, vastuu kaatuu yrityksen niskaan”, Asianajotoimisto Fortis Oy:n asianajaja Miina Vuorela toteaa.

Lue lisää

Miten toimin, jos yritykseni saa haasteen? Mitä oikeudenkäynnissä tapahtuu? Milloin yritykseni tarvitsee asianajajaa?

Asianajotoimisto Fortis Oy on yrityksen paras tuki ja turva oikeudenkäyntiin. Perehdymme ja selvitämme asiat. Huolehdimme, että sinun yrityksesi etu otetaan huomioon.

”Olen rohkea riitelijä, mutta useimmiten sovinto tuottaa järkevimmän tuloksen. Silloin kun sovittelu ei suju, edetään määrätietoisesti tuomioistuinkäsittelyyn. Asianajaja on myös selkeyttäjä ja suomentaja. Kerron, mitä sopimukset, lait ja asetukset käytännössä tarkoittavat”, asianajaja ja varatuomari Miina Vuorela kertoo. Hän on Asianajotoimisto Fortiksen perustaja ja omistaja.

Lue lisää

Mitä rikosoikeudenkäynnissä tapahtuu? Mikä on esitutkinta? Miten toimin, jos yritykseni joutuu tilanteeseen, johon liittyy rikos?

Asianajotoimisto Fortis Oy tarjoaa ensiluokkaiset lakipalvelut ja taitavat asianajajat rikosasioissa. On tärkeää, että ammattitaitoinen asianajaja perehtyy tilanteeseen ja valvoo etujasi.

”Kenenkään oikeuksia ei saa polkea. Ja olen edelleen samaa mieltä”, Asianajotoimisto Fortiksen perustaja ja omistaja Miina Vuorela sanoo.

Hän on asianajaja ja varatuomari.

Lue lisää

Miten toimin, jos en ole tyytyväinen viranomaisen tai virkamiehen päätökseen? Miten voin vaikuttaa ja tuoda oman näkökulmani esiin?

Asianajotoimisto Fortis auttaa muutoksenhaussa. Meillä on siihen vaadittava tieto, taito ja kärsivällisyys!

”Jos viranomaisen tekemä päätös vaikuttaa väärältä, siihen voi ja kannattaa hakea muutosta asianajajan avustuksella. Me asianajotoimisto Fortiksessa tiedämme, miten saat oman näkökulmasi esiin ja miten voit vaikuttaa päätökseen”, Fortiksen asianajaja ja varatuomari Miina Vuorela sanoo.

Lue lisää

ota yhteyttä

  Toivon yhteydenottoa*

  PuhelimitseSähköpostitse

  Asianajotoimisto Fortis Oy on kustannustehokas lakipalvelujen ammattilainen. Veloitus perustuu joko käytettyyn aikaan tai asiakohtaiseen hintaan.

  Aikaperusteisen veloituksen tuntihinta on alkaen 220 € + alv/tunti (272,80 €/tunti sisältää alv:n) toimeksiannosta riippuen. Minimilaskutus on 15 minuuttia.

  Tuntiveloitettavia toimeksiantoja ovat tyypillisesti erilaiset neuvottelutilanteet sekä oikeudenkäynnit, joiden kokonaiskesto ja laajuus vaihtelevat toimeksiannon mukaan.

  Asiakohtaisen veloitus on tyypillistä tavanomaisissa toimeksiannoissa kuten erilaisten asiakirjojen laadinnassa.

  Toimeksiantoon liittyvät suorat kulut, kuten asiakirjojen lunastukset ja matkakulut veloitamme sellaisenaan.

  Mikäli olosuhteet merkittävästi muuttuvat, pidätämme oikeuden päivittää toimeksiannon hintaa.

  Ensimmäinen puhelinneuvottelu tai sähköpostikirjeenvaihto on aina maksuton. Maksuttomassa konsultaatiossa on mahdollista kartoittaa oikeudellisen avun tarve ja arvioida toimeksiannosta koituvia kustannuksia.

  Oikeusturvavakuutus

  Useisiin kotivakuutuksiin ja yritysvakuutuksiin sisältyy oikeusturvavakuutus, joka kattaa oikeudellisesta avusta aiheutuvia kustannuksia joko omavastuuosuudella tai ilman.

  Halutessasi otamme puolestasi yhteyttä vakuutusyhtiöösi ja selvitämme, kuuluuko asianajokustannusten korvaus vakuutukseesi. Selvitys voidaan tehdä etukäteen ennen kuin kustannuksia syntyy.