Palvelut yksityisille

Asianajotoimisto Fortis palvelee, konsultoi ja ratkaisee

Asianajotoimisto Fortis on keskittynyt kokonaisvaltaiseen ongelmanratkaisuun. Oli kyseessä sitten sopimukset, työoikeus tai vaikka riita-asia, Fortis on asiantunteva asianajotoimisto auttamaan, konsultoimaan ja kehittämään. Aito ammattitaito, taitava toteutus.    

 

Miten kauppakirja tehdään oikein? Mitkä vastuut siirtyvät ostajalle ja mitkä jäävät myyjälle?

Kiinteistö- ja asuntokaupoissa tarvitaan asianajajaa jo ennen kuin on riitaa tai pulmaa. Kauppakirja on määräävä asiakirja ja siihen täytyy keskittyä todella huolellisesti. Asianajotoimisto Fortis on luotettava ammattilainen kiinteistö- ja asuntokauppojen avuksi.

Lue lisää

Ovatko työsopimukset oikein tehty? Missä tilanteissa työntekijän voi irtisanoa? Miten lomauttaminen tapahtuu?

Työoikeus ja siihen liittyvät kysymykset tai riidat ratkeavat työoikeuden asiantuntijan, asianajaja, varatuomari Miina Vuorelan kanssa. Hän on Asianajotoimisto Fortis Oy:n perustaja ja omistaja.

Lue lisää

Saitko väärän korvauspäätöksen? Tiedätkö, mitä vakuutuksesi korvaa? Soveltaako vakuutusyhtiö korvausehtoja väärin?

Vakuutukset ja niihin liittyvät kysymykset tai riidat ratkaisee Asianajotoimisto Fortis. Saat myös hyvät neuvot ennakointiin.

Lue lisää

Miten toimitaan, kun vahinko tapahtuu? Kuka korvaa rikkoutuneen tuotteen?

Vahingot ja niihin liittyvät kysymykset tai riidat ratkeavat vahingonkorvausoikeuden asiantuntijan, asianajaja, varatuomari Miina Vuorelan kanssa.

”Työskentelin pitkään Vakuutusyhtiö Fenniassa kuljetusoikeusjuristina, kaikkien vakuutuslajien korvauslakimiehenä sekä yhtiölakeihin ja it-sopimuksiin erikoistuneena asianajajana. Vahingonkorvauslain tunnen paremmin kuin omat taskuni”, asianajaja Miina Vuorela kertoo.

Lue lisää

Mitä olet tosiasiassa sopimassa ja millä ehdoin? Mitä tulee ottaa huomioon ennen kuin allekirjoitat?

Sopimukset ja niihin liittyvät kysymykset tai riidat ratkaisee sopimusoikeuden asiantuntija, Asianajotoimisto Fortis.

”Oikein laaditut sopimukset säästävät aikaa, rahaa ja vaivaa. Olen myös sopimusten selkeyttäjä ja suomentaja. Kerron, mitä sopimukset, lait ja asetukset käytännössä tarkoittavat”, asianajaja, asianajaja, varatuomari Miina Vuorela sanoo.

Lue lisää

Miten toimin, jos saan haasteen? Mitä oikeudenkäynnissä tapahtuu? Milloin tarvitsen asianajajaa?

Asianajotoimisto Fortis Oy on paras tuki ja turva oikeudenkäyntiin. Perehdymme ja selvitämme asiat. Huolehdimme, että sinun etusi otetaan huomioon.

”Olen rohkea riitelijä, mutta useimmiten sovinto tuottaa järkevimmän tuloksen. Silloin kun sovittelu ei suju, edetään määrätietoisesti tuomioistuinkäsittelyyn. Asianajaja on myös selkeyttäjä ja suomentaja. Kerron, mitä sopimukset, lait ja asetukset käytännössä tarkoittavat”, asianajaja ja varatuomari Miina Vuorela kertoo. Hän on Asianajotoimisto Fortiksen perustaja ja omistaja.

Lue lisää

Mitä rikosoikeudenkäynnissä tapahtuu? Mikä on esitutkinta? Mitä tarkoittavat yksityisoikeudelliset vaatimukset?

Asianajotoimisto Fortis Oy tarjoaa ensiluokkaiset lakipalvelut ja taitavat asianajajat rikosasioissa. On tärkeää, että ammattitaitoinen asianajaja perehtyy tilanteeseen ja valvoo etujasi.

”Minusta tuli asianajaja, koska halusin tuoda oikeudenmukaisuutta maailmaan. Kenenkään oikeuksia ei saa polkea. Ja olen edelleen samaa mieltä”, Asianajotoimisto Fortiksen perustaja ja omistaja Miina Vuorela sanoo.

Hän on asianajaja ja varatuomari.

Lue lisää

Miten toimin, jos en ole tyytyväinen viranomaisen tai virkamiehen päätökseen? Miten voin vaikuttaa ja tuoda oman näkökulmani esiin?

Asianajotoimisto Fortis auttaa muutoksenhaussa. Meillä on siihen vaadittava tieto, taito ja kärsivällisyys!

”Jos viranomaisen tekemä päätös vaikuttaa väärältä, siihen voi ja kannattaa hakea muutosta asianajajan avustuksella. Me asianajotoimisto Fortiksessa tiedämme, miten saat oman näkökulmasi esiin ja miten voit vaikuttaa päätökseen”, Fortiksen asianajaja ja varatuomari Miina Vuorela sanoo.

Lue lisää

ota yhteyttä

  Toivon yhteydenottoa*

  PuhelimitseSähköpostitse

  Asianajotoimisto Fortis Oy on kustannustehokas lakipalvelujen ammattilainen. Veloitus perustuu joko käytettyyn aikaan tai asiakohtaiseen hintaan.

  Aikaperusteisen veloituksen tuntihinta on alkaen 230 € + alv/tunti (285,2 €/tunti sisältää alv:n) toimeksiannosta riippuen. Minimilaskutus on 15 minuuttia.

  Tuntiveloitettavia toimeksiantoja ovat tyypillisesti erilaiset neuvottelutilanteet sekä oikeudenkäynnit, joiden kokonaiskesto ja laajuus vaihtelevat toimeksiannon mukaan.

  Asiakohtaisen veloitus on tyypillistä tavanomaisissa toimeksiannoissa kuten erilaisten asiakirjojen laadinnassa.

  Toimeksiantoon liittyvät suorat kulut, kuten asiakirjojen lunastukset ja matkakulut veloitamme sellaisenaan.

  Mikäli olosuhteet merkittävästi muuttuvat, pidätämme oikeuden päivittää toimeksiannon hintaa.

  Ensimmäinen puhelinneuvottelu tai sähköpostikirjeenvaihto on yksityishenkilöille aina maksuton. Maksuttomassa konsultaatiossa on mahdollista kartoittaa oikeudellisen avun tarve ja arvioida toimeksiannosta koituvia kustannuksia.

  Oikeusturvavakuutus ja oikeusavun hakeminen

  Useisiin kotivakuutuksiin ja yritysvakuutuksiin sisältyy oikeusturvavakuutus, joka kattaa oikeudellisesta avusta aiheutuvia kustannuksia joko omavastuuosuudella tai ilman.

  Yksityishenkilön voivat olla alhaisten tulojen perusteella oikeutettuja oikeusapuun. Asianajotoimisto Fortis huolehtii puolestasi oikeusturvavahinkoilmoituksen ja oikeusapuhakemuksen tekemisestä.