Fortis laajentui ja muutti Vanajaveden rantaan

Asianajotoimisto Fortis Oy on laajentanut toimintaansa. Asianajaja Miina Vuorelan lisäksi lakitoimistossa työskentelevät asianajoassintentti Petra Paasikivi ja oikeustieteen opiskelija Sonja Vilenius.

– Pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin ja nopeammin. Toimeksiantojen ja asiakkaiden määrä on yllättänyt positiivisesti. On hienoa, että olemme päässeet vauhdikkaaseen mutta määrätietoiseen kasvuun, Miina Vuorela sanoo.

 

Asianajotoimisto Fortis sai numeroita fanittavat assistentit

Petra Paasikivi tuli alun perin harjoittelijaksi, ja jatkoi osa-aikaisena asianajoassistenttina.

– Oikeudenmukaisuus on aina ollut minulle tärkeä arvo. Työssäni Asianajotoimisto Fortiksessa voin omalta osaltani mahdollistaa, että oikeus tapahtuu, Petra sanoo.

Hän on viihtynyt Fortiksen tiimissä mainiosti. Petra kehuu työilmapiiriä.

– Pidän numeroista, ja kaikenlaisten laskelmien teko on minulle mieleistä. Miina on huomannut vahvuuteni, ja olenkin saanut tehdä paljon laskemista, Petra kertoo.

Oikeustieteen opiskelija Sonja Vilenius aloitti työt Fortiksen tiimissä syyskuussa.

– Koen, että Miina on sellainen asianajaja, jolta voin oppia tosi paljon. Hänellä on hyvä työmoraali, ja Miinasta välittyy vahva oikeudentunto. Odotan, että pääsen näkemään erilaisia tapauksia ja tekemään monipuolisesti juridiikkaa, Vilenius sanoo.

Asianajotoimisto Fortis on nyt Schmausserin huvilassa Hämeenlinnan keskustassa

Asianajotoimisto Fortis muutti Hämeenlinnan keskustassa Vanajaveden rantaan, upeaan Schmausserin huvilaan. Fortiksen toimisto sijaitsee jugend-huvilan päädyssä, vihreän oven takana. Talon rakennutti oluttehtailija J.F. Schmausser vuonna 1902.

– Onhan tämä miljöö aivan huikea! On etuoikeus tehdä näin upeassa ympäristössä töitä, aivan Vanajaveden rannalla. Tarvitsimme lisää tilaa, koska Fortis kasvaa hyvää vauhtia, Miina Vuorela sanoo.

Jaa:

ota yhteyttä

Miina Vuorela

Asianajaja, varatuomari, Fortiksen perustaja