Fortis rekrytoi: luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja tai asianajaja

Tule töihin Asianajotoimisto Fortikseen! Haemme kasvavaan joukkoomme luvan saanutta oikeudenkäyntiavustajaa tai asianajajaa. 

Työtehtävät ovat laaja-alaisia, ja ne painottuvat oikeudenkäyntien itsenäiseen hoitamiseen riita- ja rikosasioissa sekä hallinto- ja vakuutusoikeusasioissa.

Arvostamme erinomaista suullista ja kirjallista ilmaisua sekä hyvää argumentointikykyä. Lakimiehiltämme odotamme reipasta, itsenäistä ja oma-aloitteista otetta työhön sekä työnjäljen korkeaa laatua. Hakijalta toivomme muutaman vuoden työkokemusta, palvelu- ja yrittäjähenkistä asennetta sekä positiivista mieltä. Työ edellyttää satunnaista matkustamista kotimaassa.

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä, kilpailukykyisen palkkausmallin, joustavat työajat, turvallisen ja viihtyisän työympäristön, innostavan ja reilun esihenkilön sekä kasvavan toimiston kehitysnäkymät.

Voit hakea avoinna olevaa työpaikkaa lähettämällä työhakemuksesi ansioluetteloineen 9.6.2023 mennessä osoitteeseen [email protected] 

Työsuhde alkaa 1.8.2023 tai sopimuksen mukaan. Lisätietoa lakimiehen tehtävästä antaa:

Miina Vuorela, Asianajotoimisto Fortiksen perustaja, 0400 393144

Asianajotoimisto Fortis Oy sijaitsee Hämeenlinnassa, mutta toimii koko Suomessa. Tarjoamme laadukasta asianajopalvelua pk-yrityksille sekä yksityishenkilöille. Erityisosaamisalueemme on vakuutus- ja vahingonkorvausoikeus sekä kuljetusoikeus. Sinun erityisosaamisalueesi voi olla myös jokin muu, joka täydentää Fortiksen olemassa olevia vahvuuksia.

Fortiksen palvelut yrityksille

Fortiksen palvelut yksityisille

Jaa:

ota yhteyttä

Miina Vuorela

Asianajaja, varatuomari, Fortiksen perustaja