Meillä on ilo esitellä: assistentti Sanni Perälä

Oikeustiedettä opiskeleva Sanni Perälä työskentelee Asianajotoimisto Fortiksessa osa-aikaisena assistenttina. Periksiantamaton ja sitkeä avustaja tykkää ongelmien ratkaisusta ja oikeudenmukaisuudesta.

Asianajotoimisto Fortis on Sanni Perälälle mieluista työpaikka, koska oikeustieteen opiskelija pääsee kiinni lakitoimiston arkeen. Hän työskenteli aikaisemmin Oikeusrekisterikeskuksessa ensin korkeakouluharjoittelijana ja myöhemmin palveluasiantuntijana.

– Tiesin jo lukiossa, että haluan asianajajaksi. Minua kiinnostaa ongelmanratkaisu, ja sitähän tämä työ on. Lisäksi olen vastuuntuntoinen ja tykkään tehdä tarkkaa työtä, Perälä kertoo.

Fortiksessa hänen tehtäviinsä kuuluvat esimerkiksi taustatyö ja -tutkimus sekä erilaisiin aineistoihin perehtyminen.

– Asianajajan työssä minua kiehtoo se, että voin auttaa asiakasta. Olen valmis antamaan kaikkeni, jotta päämiehen oikeus toteutuu hänen parhaimman edun mukaisesti. Minua voi kuvailla rauhalliseksi ja luotettavaksi, koska en vähästä hätkähdä. Tarvittaessa olen periksiantamaton mutta sovitteleva – ennen kaikkea kyllä sovitteleva.

Vapaa-ajallaan Perälä nauttii mökkeilystä, retkeilystä ja matkustelusta. Häntä ulkoiluttaa yorkshirenterrierin ja villakoiran sekoitus nimeltä Raisu. Nimensä mukaisesti villi ja vikkelä koira on huomionkipeä lenkkikaveri.

OTA YHTEYTTÄ

Jaa:

ota yhteyttä

Miina Vuorela

Asianajaja, varatuomari, Fortiksen perustaja